Rondvaarten

ALLE RONDVAARTEN

Geniet een fantastische dag op de Linge

Boek vandaag een fantastische ervaring!

Ervaar waarom men al sinds 1989 voor ons kiest! Een heerlijke dag uit in een van de mooiste gebieden van Nederland. Wie wil dat nu niet!?

Onze rondvaarten

1,5 uur

Betuwe Rondvaart 90 minuten

 

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
2 uur

Betuwe Rondvaart 120 minuten

 

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
2 uur

Betuwe rondvaart 120 minuten afternoon

 

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
4 uur

Seizoenstochten

 

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
3 uur

Lunchcruises

 

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
3 - 5 uur

Afhuur schip

 

BEKIJK MOGELIJKHEDEN

Wat kunt u verwachten

Tijdens de rondvaart geniet u van een adembenemend stukje Nederland. Vanachter glas in de binnensalon of in de zon met een frisse neus op het buitendek ziet u zowel stroomop- of afwaarts vanuit Leerdam, het prachtige decor van de Linge aan u voorbij trekken. Terwijl de kapitein behendig aan het roer staat, komt u van alles te weten over de omgeving.

Uitstekende voorzieningen

Het comfortabele schip is verwarmd en uitgerust met een bar en toiletvoorzieningen. Bovendien is er een groot invaliden toilet. Het boven buitendek is alleen per trap bereikbaar . Tijdens de rondvaart kunt u bij het personeel een drankje bestellen. U kunt per pin betalen of contant (gepast). Bij groepen wordt er per tafel afgerekend.

Bloesem & Fruitbeleving

Kersen, pruimen, appels en peren. De combinatie met kleurrijke bloesems in het voorjaar, kersen en pruimen in de zomer en de appel- en perenoogst in het najaar zorgt voor een unieke bloesem- en fruitbeleving langs de Linge die men nergens anders treft.

Prachtige natuur en omgeving

Achter de groene bomen ziet u op de oevers een landschap met typische boerenhoeves, kerkjes en kronkelende dijkjes en wellicht zien we wild onderweg. Via onze audiogids IZI travel komt u van alles te weten over de omgeving.

Mindervaliden

Benedensalon is rolstoel toegankelijk en voorzien van een invaliden toilet. Het bovendek is alleen bereikbaar per trap en niet toegankelijk voor rolstoelen. Reserveren verplicht voor mindervaliden.

Lunch

Tijdens de lunchcruises en de rondvaart 120 minuten (*), kunt u in de salon kunt u genieten van een lunchbuffet aan boord. (*) indien besteld

Allergie of dieetwensen

Onze lunches en buffetten worden hoofdzakelijk in buffetvorm aangeboden en bestaan uit een vooraf vastgestelde samenstelling. De buffetten worden kant-en-klaar geleverd door de catering. Wij bereiden geen gerechten aan boord. Voor meer informatie over allergiën KLIK HIER »

Van Bloesem tot Fruit

Vaar mee op onze speciale seizoensvaarten en zie de bloesem in het voorjaar en bewonder de fruitbomen in het najaar. Zie hoe de bloesems verandert in steeds groter wordende appeltjes, peertjes, kersen en pruimen; De juwelen van de Betuwe!

Gaat u met ons mee?
Comments are closed.
X