ALLE RONDVAARTEN

Geniet een fantastische dag op de Linge

  Boek vandaag een ervaring!

  Ervaar waarom men al sinds 1989 voor ons kiest! Een heerlijke dag uit in een van de mooiste gebieden van Nederland. Wie wil dat nu niet!?

  Onze rondvaarten

  Zomaar genieten van de omgeving of een speciaal arrangement?
  We hebben alle vaarten onderverdeeld in categorieën zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken.

  1,5 uur

  Betuwe Rondvaart 90 minuten

   

  BEKIJK MOGELIJKHEDEN
  2 uur

  Betuwe Rondvaart 120 minuten

   

  BEKIJK MOGELIJKHEDEN
  3 uur

  Buffetcruises

   

  BEKIJK MOGELIJKHEDEN
  4 uur

  Bloesemtochten

   

  BEKIJK MOGELIJKHEDEN
  4 uur

  Seizoenvaarten

   

  BEKIJK MOGELIJKHEDEN
  3 uur

  Pinkstervaarten

   

  BEKIJK MOGELIJKHEDEN
  1,5 - 5 uur

  Afhuur schip

   

  BEKIJK MOGELIJKHEDEN

  Wat kunt u verwachten

  Tijdens de rondvaart geniet u van een adembenemend stukje Nederland. Vanachter glas in de luxe binnensalons of in de zon met een frisse neus op de buitendekken ziet u zowel stroomop- of afwaarts vanuit Leerdam, het prachtige decor van de Linge aan u voorbij trekken. Terwijl de kapitein behendig aan het roer staat, komt u van alles te weten over de omgeving.

  Uitstekende voorzieningen

  Onze comfortabele schepen zijn verwarmd en 1 van de schepen heeft airco. Beide schepen zijn uitgerust met een bar en toiletvoorzieningen. Bovendien beschikken de schepen over een groot invaliden toilet. Beide schepen hebben een buitendek. Tijdens de rondvaart kunt u bij het personeel een drankje bestellen en krijgt u het een en ander te horen over de omgeving.

  Bloesem & Fruitbeleving

  Kersen, pruimen, appels en peren. De combinatie met kleurrijke bloesems in het voorjaar, kersen en pruimen in de zomer en de appel- en perenoogst in het najaar zorgt voor een unieke bloesem- en fruitbeleving langs de Linge die men nergens anders treft.

  Prachtige natuur

  Achter de groene bomen ziet u op de oevers een landschap met typische boerenhoeves, kerkjes en kronkelende dijkjes en wellicht zien we wild onderweg.

  Rolstoel toegankelijk

  De benedensalons van onze schepen zijn rolstoel toegankelijk en voorzien van een invaliden toilet. Reserveren verplicht voor mindervaliden.

  Lunch & Diner

  In de sfeervol verlichte en aangenaam verwarmde of gekoelde salon kunt u genieten van een uitgebreid lunch- of dinerbuffet aan boord.

  Allergie of dieetwensen

  Onze lunches en buffetten worden hoofdzakelijk in buffetvorm aangeboden en bestaan uit een vooraf vastgestelde samenstelling. De buffetten worden kant-en-klaar geleverd door de catering. Wij bereiden geen gerechten aan boord. Voor meer informatie over allergiën KLIK HIER »

  Bloesem in de Betuwe...

  Vaar mee op onze speciale bloesemtochten in het voorjaar en bewonder de fruitbomen met die prachtig bloeiende bloesems of de steeds groter wordende appeltjes peertjes kersen en pruimen; de juwelen van de Betuwe!

  Gaat u met ons mee?
  Comments are closed.
  X