Rondvaart 180 minuten

RONDVAART

180 minuten

Prijs € 20,00
Foto vriendelijk 20 Kilometer 3 Uur 1 + Personen

Rondvaart 180 minuten

We varen stroomopwaarts over de Linge en langs de 14e eeuwse basiliek van Asperen, de stadswallen en een passage van de "Nieuwe Hollandse Waterlinie" bij het smalle sluisje bij Fort Asperen of we varen stroomafwaarts langs prachtige natuurgebieden en dorpjes zoals Heukelum en Spijk. De kapitein bepaalt de vaarrichting.
U kunt genieten van de prachtige flora en fauna langs de Linge. Als we in de namiddag varen dan ziet u misschien de reeën en zelfs de bever.
Gezeten op een van de 2 dekken op het comfortabele schip kunt u zien hoe mooi Nederland is vanaf het water. Halverweg keren we om en varen we rustig terug naar Leerdam. Wij varen heen en weer op de rivier de Linge. Tijdens de vaart kunt u bestellen van de kleine kaart (zo lang de voorraad strekt). Maar misschien wilt u liever koffie/thee met appelgebak en of een heerlijke sorbet. Graag vooraf reserveren want: OP = OP Wilt u liever alleen varen dat kan natuurlijk ook.

Schema:

Op het afgesproken tijdstip ligt het schip al op u te wachten.
U mag 15 minuten voor vertrek aan boord. U wordt ontvangen door de floormanager en daarna gaan de trossen los en vertrekken we stroomopwaarts: de Betuwe in!
Vaarrichting
We varen stroomopwaarts richting Acquoy en passeren de plaats Asperen waar we door het smalle sluisje bij fort Asperen varen en daarmee een stukje van de “Nieuwe Hollandse Waterlinie” of we varen stroomafwaarts langs prachtige natuurgebieden en dorpjes zoals Heukelum en Spijk. De kapitein bepaalt de vaarrichting
Keerpunt
Na ongeveer 1,5 uur keren we om en varen we langzaam terug naar Leerdam.

Prijzen avondvaart 180 minuten

Prijzen per persoon

180 minuten

Individueel

€ 20,00

Kind 4-11 jr.

€ 11,50

De avondvaart van 180 minuten zijn te combineren met o.a.

• 1 x Koffie/thee met appelgebak á € 5,50 • Sorbet á € 6,00 En/of een keuze van de kleine kaart zoals friet, kroket, frikandel of aanbieding van de dag (zolang de voorraad strekt) Voor vegatariërs hebben wij aangepaste producten (indien tijdig gemeld)

Neem de verrekijker mee en spot de Bever!

Vaar mee op de Kroon van Leerdam en bekijk ons land in de avond vanaf het water. Neem de verrekijker mee en zoek de Bever en de reeën.

Comments are closed.
X