Info Online boeken

Hoe werkt online boeken

1. kies het aantal personen 2. klik op de datum (Wit geen vaart, Groen is beschikbaar, Rood is (bijna) vol) 3. klik op het tijdstip in het blauwe vlak (ook al staat er maar 1) 4. kies eventuele extra’s 5. controleer en klik op BOEK NU onderaan de pagina Op de volgende pagina ziet u uw boeking en u kunt deze eventueel nog verwijderen door op het rode kruis te klikken.

Afrekenen

Ga daarna naar:  "Doorgaan naar afrekenen" Vul uw gegevens in en selecteer: IDEAL voor Nederland BANCONTACT voor België SOFORT voor Duitsland Selecteer vervolgens uw eigen bank en klik daarna op het vakje van de Algemene Voorwaarden (klik op de link om deze te lezen) Vervolgens wordt u doorgelinkt naar uw bank waar u kunt betalen. Als de betaling is gelukt ontvangt u een email als bevestiging en dat is meteen uw ticket voor de gehele groep.

Annuleren van uw ticket

Bij annulering krijgt u geen geld terug. Op uw tickets staat de datum en tijdstip waarop het ticket gebruikt kan worden en dus geldig is.  Mocht u, om wat voor reden dan ook, geen gebruik kunnen maken van uw ticket, dan vervalt in principe het recht op het arrangement.  Uw ticket is wel overdraagbaar naar derden. U dient dit minimaal 2 dagen voor vertrek per email te melden: info@rederijleerdam.nl Indien de activiteit op een ander moment nog steeds plaats vindt, kunnen wij u wellicht een andere datum aanbieden. Wij zijn dit echter niet verplicht.

Met minder personen

Indien u met minder personen komt, dan dient u dit uiterlijk 2 dagen voor vertrek te melden via email: info@rederijleerdam.nl Als u op de dag met minder personen komt dan vindt er geen eventuele verrekening plaats.

Vaart gaat niet door

Indien Rederij Leerdam, om wat voor reden ook, de datum of tijdstip van een arrangement wijzigt, dan behoudt u het recht om op een ander tijdstip of dag gebruik te maken van het arrangement.

Afkoelperiode van 7 dagen

Afkoelperiode van 7 dagen i.v.m. Wet Kopen op Afstand: Normaal gesproken heeft de consument bij levering van diensten de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 7 dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst. Er is echter uitsluiting van het herroepingsrecht voor diensten betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding die verricht worden op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode.

X